Okategoriserade

Skaffa hjälp vid komplicerad process som stambyte

Något av det största ingrepp som en fastighetsägare kan göra i sina fastigheter är stambyte. Det är en stor och omfattande process innan ett stambyte, vilket efter ett eller två år leder till det fysiska arbetet. Faktum är att det fysiska arbetet bara tar mellan 10 – 12 veckor.

Hur som helst behöver alla fastighetsägare hjälp med både planering och utförande av stambyte. Den bästa hjälpen får du genom att kontakta en fastighetskonsult. På så sätt får du erfaren och kunnig hjälp som också innehar alla licenser och certifikat för att utföra arbetet.

Ingen fastighetsägare kan undvika ett stambyte

Felaktigt finns det många som tror att relining är något som kan ersätta behovet av ett stambyte. I realiteten är det inte alls sant. För det första är relining en renovering av befintliga stammar, medan du vid stambyte byter ut det gamla rörsystemet.

För det andra kan en relining bara ge dig några extra år innan du i vilket fall måste utföra ett stambyte. Dock finns det gånger som relining lönar sig och kan ge dig mellan 10-20 år extra. Hur som helst är ett stambyte alltid det bästa valet som ger det mest pålitliga resultatet.