Tips

Ett lite lyxigare badrum

Många tillbringar flera timmar här i löpet av en dag, kanske gör du det också? Glöm inte bort ditt badrum, skapa ditt eget paradis. Här kommer några tips på hur du kan göra ditt badrum lite lyxigare och mer trivsamt.

För att få lite variation, kan det vara en god idé att låta inredningen i ditt badrum följa årstiderna. För att få en helhetskänsla, kombinera gärna färg på badrumsmattan med handdukarna, både dom stora och små. På sommaren väljer du kanske vit och rosa eller vit och blå, på hösten brunt tillsammans med orange och vid jultid rött och vitt och så vidare.

Lyx med hjälp av små medel

Varför inte köpa in små handdukar som du rullar ihop eller viker fint och lägger i en liten låda av trä, mässing eller vad som passar in i just ditt badrum. Detta ger en känsla av lyx, att få sin egen handduk istället för en gemensam gästhandduk.

Köp gärna in några grönplantor, tänk på att välja en växt som trivs i badrummet. Tänd ett doftljus, ta in något från naturen som en kvist eller sommarblomster. Lägg några fina stenar i handfatet för att skapa det lilla extra. Ta en titt i denna butik online för att få ännu mer inspiration.