Tips

Det viktiga vattnet och våra avlopp

Se över och fixa till vatten och avlopp är kanske saker som man inte själv kan fixa där hemma. Då gäller det att anlita ett VVS företag som kan detta. Vi blir ganska ställda om vi inte har tillgång till vatten eller så att avloppet inte fungerar.

Stopp i avlopp

Det är viktigt att man åtgärdar så fort som möjligt om man hör ett kluckande i avloppet. Detta kan vara ett bevis på att något inte är ok i ditt avlopp. Bor man i Stockholm och närliggande kommuner så kan man med fördel kontakta Allmänna Rörjouren som arbetar med detta. De kan med kamerainspektion gå ner i avlopp och undersöka vad som ställer till det. Det kan snabbt åtgärda problemet med hjälp av spolbil och rensa ur ditt avlopp.

Läckande kranar

Även om det kan vara simpelt att byta ut packningar och annat som gör att man får läckande kranar så kan det vara annat som ställer till det. Och som man behöver hjälp med. Det kanske inte bara är en packning i en kran som är dålig och behöver bytas ut. Om man inte har kunskpen om vad man ska åtgärda så är det bättre att anlita experter inom området som kan åtgärda och göra det på rätt sätt direkt.

Snabba ingrepp

När det kommer till vatten och avlopp så gäller det ibland att det blir snabba ingrepp. Att få vattenskada i en fastighet eller bostad är det sista man vill. Är man hyresgäst så ska man naturligtvis kontakta fastighetsskötarna för att få saker åtgärdade. Bor man i hus så gäller det att man kontaktar företag som Allmänna Rörjouren som snabbt kan åtgärda och fixa problemen.